Bijna vakantie!

Hallo, we zijn er weer! Eerst en vooral wil ik jullie vertellen dat  ik erg gevallen ben thuis en dat mijn elleboog gebroken is! Ik lig dus in het gips en daardoor zal ik spijtig genoeg komende week niet meer kunnen werken.
Juf Gaëll neemt de klas gewoon verder over, maar ik  kom zeker nog veel langs!
Ik kom zeker naar de overstapdag en naar de uitreiking van het diploma.

We komen deze week zeker in de vakantiesfeer. We maken nog enkele moetjes en magjes en we beginnen stilaan alle hoekjes op te ruimen.
Vrijdag 21 juni vieren we de verjaardag van Celio. Hij wordt ook al 6 jaar!
Maandag vieren we dan de verjaardag van Victor! Ook hij wordt 6 jaar in de vakantie.
We vieren zeker ook de verjaardag van Bradley, Sep en Stef. Zij zijn ook jarig in de vakantie!
We gaan ook nog knutselen en oefenen voor de uitreiking van ons kleuterdiploma op woensdag 26 juni om 19u in de turnzaal. Mama, papa, zus(sen) en broer(s) zijn zeker welkom!
Woensdag 26 juni is het ook overstapdag, we mogen dan nog eens een kijkje gaan nemen in het eerste leerjaar. Spannend he!
En zo komen we stilaan aan het einde van het schooljaar!
Vrijdag is het maar een halve dag school! We krijgen nog een ijsje en dan nemen we met pijn in het hart afscheid van elkaar en van de kleuterschool!
Het was een mooie zorgeloze tijd! Bedankt aan alle kleuterjuffen om ons te laten ontpoppen van rups tot vlinder! We fladderen uit naar de lagere school!
Bedankt ouders en kleuters voor alle mooie momenten samen, we zullen jullie missen en nooit vergeten!

Dikke kussen van ons alletwee!

Juf Gaëll en juf Linda

 

B.C.: We gaan op reis!

De vakantie komt stilaan dichterbij, leuk! Wat kunnen we zoal op vakantie doen? Hierover houden we een kringgesprek. Wie een leuke vakantiefoto heeft, mag deze meebrengen. We kunnen hierover dan vertellen en de foto ophangen in de klas. We tellen het aantal schooldagen op de kalender, want het is nu helemaal niet zo lang meer...

Fien (de handpop) brengt haar koffer mee, want ze wil op reis vertrekken! Wat zit er in haar koffer? Nieuwsgierig kijken we ernaar. Aan de koffer hangt netjes een kaartje met een reisbestemming, spannend! Ze gaat met het vliegtuig op reis! We bekijken de spullen om te controleren of ze alles wel heeft ingepakt.

In de klas maken we een campinghoek, we kunnen slapen in de tent, eten maken en gezellig genieten van de vakantiesfeer.

Ook komt er een reisbureau, hier kan je in vakantieboeken verschillende hotels bekijken en een vakantie boeken. Benieuwd welke reizen jullie gaan vastleggen!

We knutselen ijsjes, leren een versje en maken moetjes. We maken het gezellig in de klas en kunnen stilaan beginnen genieten van de vakantiesfeer.

Lieve groetjes

juf Gaëll 

Kalender

Augustus 2019
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Evenementen

Geen evenementen